Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Forma bună de la Parma îi poate aduce un transfer de top lui Valentin Mihăilă. Ce echipe îl urmăresc: "M-au întrebat de el"

Forma bună de la Parma îi poate aduce un transfer de top lui Valentin Mihăilă. Ce echipe îl urmăresc: "M-au întrebat de el"

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă (21 de ani), atacantul Parmei, e în formă foarte bună în Serie A şi ar putea prinde un transfer la o echipă şi mai mare decât formaţia de pe "Ennio Tardini". Giovanni Becali, cel care deţine firma care-l impresariază pe Mihăilă, a vorbit despre reuşitele românului din ultima vreme şi a anunţat că echipe din Anglia şi Spania l-au căutat pentru a se interesa de jucătorul pe care Parma a plătit opt milioane de euro.

Valentin Mihăilă, urmărit atent de echipe din Spania şi Anglia! Giovanni Becali a făcut anunţul: "Multe echipe m-au întrebat de el"

Mihăilă a marcat în victoria Parmei cu AS Roma, 2-0, şi a avut o evoluţie foarte bună şi apreciată. Atacantul român a reuşit să marcheze deja de trei ori pentru Parma, după ce a venit în Italia cu o problemă medicală care i-a întâriziat adaptarea. Dacă va continua să aibă evoluţii bune, Valentin Mihăilă poate prinde un transfer la o echipă şi mai puternică decât Parma.

Giovanni Becali, omul care deţine firma care s-a ocupat de transferul lui Mihăilă la Parma, a vorbit pentru presa din Italia şi a spus că fotbalistul român e urmărit de echipe din Spania şi Anglia, dar comentat şi o posibilă trecere a sa la Napoli, pe stadionul "Diego Maradona". Scouterii nu încetează să-l urmărească pe Valentin Mihăilă.

"Era urmărit de mulţi scouteri, apoi Parma a venit şi l-a luat. Îmi pare rău de situaţia în care se afla, sper să se salveze pentru că preşedintele lor este incredibil. Multe echipe mă întreabă de el, însă trebuie să se gândească la situaţia Parmei. Mihăilă aparţine unei alte generaţii. Sper să se ridice cel puţin la nivelul lui Mutu. A venit la Parma cu probleme şi a pierdut trei luni.



M-au întrebat despre el în Anglia, Spania. Napoli? Am o relaţie bună cu preşedintele, am locuit acolo când aveam 20 de ani. Deocamdată este devreme, primul obiectiv este salvarea Parmei. Va avea oferte dacă va continua aşa"
, a spus Giovanni Becali pentru calcionapoli24.it.

Valentin Mihăilă a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol în 958 de minute strânse în 12 partide la Parma.

  • 6 - şase milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu are Mihăilă în palmares, Cupa României cu U Craiova
  • 8,5 milioane de euro a plătit Parma pentru transferul lui Valentin Mihăilă de la U Craiova

Afla mai multe despre: valentin mihailatransferspaniaangliaparmagiovanni becali 

viewscnt
Articole similare