Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 | Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al statului Singapore: premieră negativă pentru Red Bull în 2023. Video

Formula 1 | Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al statului Singapore: premieră negativă pentru Red Bull în 2023. Video

Formula 1

Comentarii

Pilotul spaniol Carlos Sainz s-a impus duminică pe circuitul Marina Bay, câştigând Marele Premiu al statului Singapore la Formula 1.

Carlos Sainz, învingător în Marele Premiu al statului Singapore

Carlos Sainz a adus prima victorie a sezonului pentru Ferrari, întrecându-i pe britanicii Lando Norris (McLaren) şi Lewis Hamilton (Mercedes).

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) s-a clasat pe locul 4, iar campionul mondial en-titre, Max Verstappen a încheiat pe poziţia a cincea.

Este primul podium al anului care nu include o maşină Red Bull.

În ultimul tur, britanicul George Russell (Mercedes), care se afla pe locul al treilea în acel moment, a lovit parapetul şi a ieşit din luptă, lăsând locul 3 pentru coechipierul lui, Lewis Hamilton.

Canadianul Lance Stroll nu a luat startul în Marele Premiu de Formula 1 de duminică, de la Singapore.

Carlos Sainz, pole position în Marele Premiu din Singapore!

Carlos Sainz a plecat din pole position în Marele Premiu din Singapore. A fost cel de-al cincilea pole-position pentru spaniol. 

În sesiunea de calificări, pe locul al doilea s-a clasat britanicul George Russell (Mercedes), iar pe trei a venit monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

 

Afla mai multe despre: formul 1carlos sainzferrari 

viewscnt
Articole similare