Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost internaţional de tineret al României, băgat în spital de colegi! Fotbaliştii îl consideră vinovat pentru focarul de COVID-19 din vestiar

Fost internaţional de tineret al României, băgat în spital de colegi! Fotbaliştii îl consideră vinovat pentru focarul de COVID-19 din vestiar

Fotbal

Comentarii

Haos şi panică în fotbalul albanez. Formaţia Partizani, la care este legitimat fotbalistul român Deian Boldor (25 de ani), se confruntă cu un focar de COVID-19 în vestiar, iar fotbalistul român este considerat principalul responsabil.

Situaţia din Albania a degenerat. După ce Deian Boldor şi Besnik Ferati au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, alţi trei jucători - Erald Cinari, Esat Mala şi Kristi Kote - s-au alăturat legiunii de infectaţi, scrie presa albaneză. Cei trei din urmă nu au primit vestea cu prea mult calmitate, ba din contră. L-au sunat şi ameninţat cu bătaia pe Deian Boldor, pe care îl acuză ca fiind principalul "furnizor" al noului coronavirus în vestiar. Şi nu s-au oprit doar la ameninţări.

Plini de furie, cei trei fotbalişti au ajuns la casa lui Boldor, cel care îşi ispăşea zilele de carantină, iar tensiunile au escaladat orice limită. Fotbaliştii s-au luat la bătaie,  iar românul a avut nevoie de intervenţia unei ambulanţe, după ce a fost lovit în cap cu un obiect solid. Imediat după moment, Deian Boldor a fost transportat la spital.

Scandalul s-a iscat exact înainte de derby-ul dintr Partizani şi KF Tirana, programat vineri, de la ora 21:45, în etapa a 33-a din campionatul Albaniei.

Fost internaţional de tineret, băgat în spital de colegi! Fotbaliştii îl consideră vinovat pentru focarul de COVID-19 din vestiar

Deian Boldor era considear unul dintre cei talentaţi jucători români ai generaţiei sale, însă nu a confirmat niciodată aşteptările. A crescut la juniorii lui AS Roma, a fost împrumutat la Pescara, apoi a semnat din postura de jucător liber de contract cu Virtus Lanciano, în 2015. Un an mai târziu, Bologna în cumpăra cu 200.000 de euro şi îl ceda doi ani mai târziu la Hellas Verona, pentru 100.000 de euro. Între timp, Boldor a mai evolaut pentru Montreal Impact, tot sub formă de împrumut. 

Hellas Verona l-a împrumut, în primă fază la Foggia, iar din vara anului 2019 la Partizani, în Albania. Mai avea doar câteva săptămâni de contract cu albanezii şi se întorcea în Italia. Situaţia s-a complicat în urma acestui scandal. La Partizani, Boldor a evoluat în 24 de partide.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare