Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost jucător la Dinamo, Andrei Cristea explică: ”Vor avea momente dificile. Aşa se întâmplă când ai mulţi jucători tineri”

Fost jucător la Dinamo, Andrei Cristea explică: ”Vor avea momente dificile. Aşa se întâmplă când ai mulţi jucători tineri”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni s-a impus cu 1-0 în meciul cu Dinamo, în urma golului marcat de Bogdan Rusu.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I: ”E o victorie imensa pentru noi care ne da liniste. E al doilea succes in deplasare si mi as dori foarte mult sa reusim sa castigam puncte si acasa. Aceste 3 pct sunt foarte importante pentru moral, pentru linistea noastra si mai ales pentru viitor” a spus Andrei Cristea, atacantul formaţiei CS Mioveni.

Andrei Cristea a ajucat la Dinamo între 2008 şi 2010, dar şi în sezonul 2012-2013: ”Îmi place sa fiu optimist, dar ei trebuie să fie realişti. Am vazut foarte mulţi jucători tineri, cred că Rauţă e cel mai experimentat dintre ei şi vor fi momente dificile pentru că atunci când joci cu tineret, e posibil sa n-ai constanţă, continuitate, iar un club ca Dinamo nu are rabdare”

Pentru Cristea, poziţia de outsider a Mioveniului este una motivantă: ”Este motivant ca noi sa fim catalogaţi ca o echipă mică şi întotdeauna să reuşim să dăm calculele peste cap. Cand eşti favorit, ai o presiune în plus şi am încredere că vom face un an bun” a spus experimentatul atacant al formaţiei CS Mioveni.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare