Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost jucător la Real Madrid, despre ascensiunea lui Casemiro: "Sincer, nu credeam că va ajunge titular la prima echipă!"

Fost jucător la Real Madrid, despre ascensiunea lui Casemiro: "Sincer, nu credeam că va ajunge titular la prima echipă!"

Real Madrid

Comentarii

Portarul Tomas Mejias, fost jucător la Real Madrid, a dezvăluit într-un interviu acordat recent presei spaniole că nici el, nici coechipierii săi, nu au anticipat ascensiunea fulminantă a lui Casemiro.

"La acea vreme, când evoluam la Real Madrid Castilla, nu credeam că va ajunge la acest nivel. Nici eu, nici colegii mei. Abia venise din Brazilia, şi se vedea că are calităţi, dar erau mulţi alţi fotbalişti capabili să facă saltul. Într-un final, nu credeam nici eu nici colegii mei că va ajunge să devină un titular indiscutabil al primei echipe, ba chiar un fotbalist indispensabil" a mărturisit fostul portar al echipei secunde a madrilenilor, actualmente la Middlesbrough, în Anglia.

Tomás Mejías s-a pronunţat şi cu privire la Fabinho, fotbalist care a crescut la Real Madrid, dar care nu a reuşit să se impună la gruparea blanco: "Nu a putut să-şi arate calităţile la Madrid. Mourinho a crezut în el, dar uneori, aşa este viaţa. A plecat şi uite în ce fotbalist s-a transformat. Cred că este unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din lume în acest moment" a mai explicat Mejias.

Acum în vârstă de 31 de ani, Mejias a jucat la Real Madrid între 2001 şi 2014, iar timp de trei sezoane a făcut parte din lotul primei echipe, pentru care a evoluat o singură dată în La Liga.

Internaţional U19 şi U20 al Spaniei, Tomas a mai jucat în cariera sa pentru Rayo, Omonia Nicosia şi Middlebrough.

Afla mai multe despre: casemirotomas mejias 

viewscnt
Articole similare