Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta echipă a lui Olăroiu, exclusă din campionat! Ce a anunţat federaţia chineză

Fosta echipă a lui Olăroiu, exclusă din campionat! Ce a anunţat federaţia chineză

Fotbal

Comentarii

Federaţia chineză a anunţat lista echipelor licenţiate pentru următorul sezon al Super League. Jiangsu FC, fosta Jiangsu Suning, echipa alături de care Olăroiu a câştigat titlul sezonul trecut, nu apare printre cluburile care au obţinut licenţa, după ce patronii anunţaseră că vor înceta activitatea formaţiei şi vor încerca să găsească un cumpărător.

Lista oficială cu echipele licenţiate pentru următorul sezon în China a fost publicată de federaţie. După ce Jiangsu a dispărut, una dintre echipele retrogradate, Cangzhou Mighty Lions i-a luat locul, pentru a îndeplini numărul de cluburi, 16.

Fosta echipă a lui Olăroiu, exclusă din campionat

Astfel, fosta formaţie a lui Olăroiu nu mai are nicio şansă să revină în prima ligă, nici în cazul găsirii unui nou patron. În plus, Jiangsu FC mai are datorii către jucători, staff, chiar şi angajaţi ai clubului. Mai mult, acestea se extind şi către împrumuturi bancare scadente, însemnând că, cel mai probabil clubul se va desfiinţa, anunţă presa chineză.

Jiangsu FC fusese fondată în 1958. Echipa are sediul în Nanjing şi beneficia de un stadion de peste 60000 de locuri. Clubul câştigase primul titlu din istorie sezonul trecut sub comanda lui Olăroiu, dar a fost desfiinţat imediat după, din pricina păroblemelor financiare.

Afla mai multe despre: jiangsu suningjiangsu fccosmin olăroiucampionat china 

viewscnt
Articole similare