Experiențe împreună.
You are here:

Fosta iubită a lui Mihai Costea a oferit prima reacţie după ce a fost bătută

Fosta iubită a lui Mihai Costea a oferit prima reacţie după ce a fost bătută

Diverse

Comentarii

Fosta iubită a fotbalistului Mihai Costea, Daniela Crudu, a fost bătută de recent de iubitul său croat, dar aceasta nu are de gând să depună plângere.

Fosta iubită a lui Mihai Costea se pare că a depăşit momentul dramatic, deşi a fost internată în spital din cauza rănilor: ''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu pentru Spynews.

De altfel, fost asistentă tv a trăit momente de groază şi în trecut, când a avut o relaţie de dragoste cu Mihai Costea, pe atunci jucătorul celor de la FCSB.

Nemulţumit de prestaţiile atacantului său în urma scandalurilor pe care le avea cu Daniela Crudu, Gigi Becali a intervenit în discuţiile dintre cei doi, după ce Mihai Costea şi-a bătut iubita.

"Dacă se mai întâmplă lucrurile astea, cine face asta, va merge la puşcărie. Cine desconsideră oamenii, cine pune ţigara pe faţa unei femei sau o taie, nu are ce căuta în libertate. Să meargă la balamuc, la nebuni să îi facă analizele şi dacă e nebun să stea la nebuni, dacă e sănătos să meargă la puşcărie.

Dacă e femeie uşoară, o laşi şi gata, nu te apuci să o baţi. Mie îmi pare rău de Cruduţa. Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot. Cine ştie, ea când bea o sticlă de whisky pe seară, probabil îi place şi violenţa", declara Gigi Becali în urmă cu şapte ani.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe