Experiențe împreună.
You are here:

Foşti colegi, viitori adversari! Screciu şi Băluţă se vor duela pentru un loc în optimile Europa League

Foşti colegi, viitori adversari! Screciu şi Băluţă se vor duela pentru un loc în optimile Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Vladimir Screciu şi Alexandru Băluţă au plecat în vară de la Craiova şi nici nu şi-ar fi închipuit că s-ar putea revedea atât de repede. Se va întâmpla peste două luni atunci când echipele celor doi se vor duela în 16-imile celei de-a doua competiţii europene.

Duelul românilor din 16-imile Europa League va avea loc între Slavia Praga şi Genk, mai exact între Alexandru Băluţă şi Vladimir Screciu. Primul a jucat 4 meciuri în grupele Europa League pentru cehi care s-au clasat pe locul secund într-o grupă cu Zenit, FC Copenhaga şi Bordeaux. În schimb, pe Screciu l-au urmărit ghinioanele.

A avut parte doar de accidentări şi a ratat debutul pentru belgieni. Românul aşteaptă să primească o şansă de a prinde echipa cât mai curând astfel încât să nu rateze disputa cu fostul său coleg de la U Craiova. Genk a câştigat o grupă cu Malmo, Beşiktaş şi Sarspborg şi va juca returul pe teren propriu. Cele două manşe sunt programate pe 14 şi 21 februarie. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe