Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul adversar al României în Liga Naţiunilor pe lista lui Diego Simeone la Atletico Madrid. Suma impresionantă pe care o oferă spaniolii

Fostul adversar al României în Liga Naţiunilor pe lista lui Diego Simeone la Atletico Madrid. Suma impresionantă pe care o oferă spaniolii

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid este interesată de transferul unui fundaş care să poată acoperi golurile din defensiva echipei lui Diego Simeone. Un fost adversar al tricolorilor în Liga Naţiunilor este cap de listă.

Cu mari probleme în defensivă, Atletico Madrid sondează piaţa pentru vara anului viitor. Diego Godin intră în iarnă în ultimele şase luni de contract şi ar putea ajunge în Italia, în timp ce Stefan Savic se află probabil şi el la ultimul sezon pe Wanda Metropolitano.

În acelaşi timp, Jose Gimenez traversează o perioadă delicată, presărată de accidentări şi prestaţii mai puţin convingătoare, iar Lucas Hernandez pare la un pas de Bayern Munchen, cu toate că oficialii madrileni neagă transferul.

Atletico e în căutare de fundaşi, iar Diego Simeone a întocmit o listă în care se remarcă două nume. Fernando Calero de la Real Valladolid este unul dintre numele de care se arată interestă formaţia madrilenă, dar ţinta numărul 1 este internaţionalul sârb Nikola Milenkovic (21 de ani).

Fundaşul Fiorentinei măsoară 1.95 de centimetri şi era urmărit cu atenţie şi de Manchester United la solicitarea lui Jose Mourinho. Atletico a rămas acum marea favorită pentru achiţionarea sârbului, iar gruparea de pe Wanda este dispusă să ofere 40 de milioane de euro plus atacantul Luciano Vietto, actualmente împrumutat la Fulham.

Nikola Milenkovic joacă la Fiorentina din 2017, când formaţia ”Viola” a plătit 5.1 milioane de euro celor de la Partizan pentru el.

Sârbul a evoluat în acest sezon în 18 meciuri şi a marcat două goluri, într-un total de 1570 de minute.

Afla mai multe despre: atletico madridnikola milenkovicdiego simeone 

viewscnt
Articole similare