Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul apropiat al lui Mititelu anunţă de ce a plecat Janeiro de la U Craiova 1948! Şi-a dat seama în ce s-a băgat abia după trei săptămâni? "Puteau duce la ruptură"

Fostul apropiat al lui Mititelu anunţă de ce a plecat Janeiro de la U Craiova 1948! Şi-a dat seama în ce s-a băgat abia după trei săptămâni? "Puteau duce la ruptură"

FC U Craiova

Comentarii

Continuă căutările lui Adrian Mititelu pentru postul de antrenor, după ce portughezul Joao Janeiro (41 de ani) a plecat, la nici trei săptămâni de la instalare. Mircea Bornescu e de părere că nu din cauza lui Dan Vasilică s-a ajuns la ruptură şi a oferit alte trei motive.

Joao Janeiro, lovit de realitatea de la U Craiova 1948 după doar trei săptămâni?

FCU Craiova 1948 a anunţat, miercuri, despărţirea de tehnicianul Joao Janeiro, care era în funcţie de doar 18 zile.

Janeiro a cerut să fie lăsat să plece din cauza unor probleme personale. Joao Janeiro semnase la 3 iunie un contract pe un sezon.

Din primele informaţii, protughezul ar fi plecat din cauza implicării preparatorului fizic Dan Vasilică, omul din vestiar al lui Adrian Mititelu. Joao Janeiro nu ar fi fost mulţumit de interferenţele acestuia şi a lăsat postul vacant. 

Însă fostul conducător de la U Craiova 1948, Mircea Bornescu, nu crede că Dan Vasilică a fost vinovat şi a găsit trei alte motive, inclusiv implicarea peste măsură a patronului Adrian Mititelu. 

„Am văzut că toată lumea a dat în preparatorul fizic, în Dan Vasilică, toţi spun că el ar fi fost de vină. Eu îl cunosc foarte bine pe Dan Vasilică. Am lucrat foarte bine cu el şi cu Eugen Trică (n.r. - antrenorul echipei când Bornescu era oficial în Bănie). Nu cred că el e motivul plecării lui Janeiro, s-a exagerat un pic şi s-a căutat un ţap ispăşitor.

Este un om apreciat de Mititelu, şi pe bună dreptate. Este un preparator fizic foarte bun, un profesionist. N-am avut nici cea mai mică problemă cu el, am colaborat chiar foarte bine. I-am explicat că deciziile antrenorului sunt doar ale lui, pentru că antrenorul răspunde de rezultate, şi a înţeles. Este un profesionist desăvârşit.

Cred că sunt trei lucruri care ar putea duce către o ruptură. 1. Să fi avut antrenorul probleme personale, acasă, cu soţia, şi să nu dorească să mai rămână. 2. Janeiro a dorit un număr de jucători, anumiţi fotbalişti, nu i s-au putut aduce, iar atunci a renunţat. 3. Adrian Mititelu a vrut să aibă un cuvânt de spus în alcătuirea formaţiei, iar Janeiro nu a acceptat”, a declarat Bornescu, conform Gazetei Sporturilor.

Afla mai multe despre: joao janeiroantrenori u craiova 1948adrian mititeluplecare joao janeiro 

viewscnt
Articole similare