Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul campion mondial WBO a fost înjunghiat de Revelion cu un cuţit de măcelărie! Momente de panică: "Familia a început să ţipe când a văzut sângele"

Fostul campion mondial WBO a fost înjunghiat de Revelion cu un cuţit de măcelărie! Momente de panică: "Familia a început să ţipe când a văzut sângele"

Alte sporturi

Comentarii

Fostul campion mondial WBO la categoria "pană", Jorge Barrios (43 de ani), a fost înjunghit de Revelion, în timpul unui jaf, în Cordoba, Argentina. Sportivul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este stabilă.

Jorge Barrios a fost ţinta unui jaf în seara de Revelion, în timp ce se afla alături de familie şi de prieteni. Totul s-a petrecut într-un local, a povestit sora sa, Edith Barrios. 

"Era aşezat pe un scaun, când acest tip l-a îmbrăţişat. El a crezut că îi este prieten, apoi a avut loc lovitura de cuţit. S-a ridicat, pentru că a crezut că e vorba despre o glumă. Familia a început să ţipe, când a văzut sângele, iar atunci toţi şi-au dat seama de rănile pe care le avea de la cuţitul de măcelarie. Portofelul şi telefonul mobil au fost lucrurile furate", a declarat Edith Barrios. 

Autorităţile l-au depistat pe agresorul lui Jorge Barrios 

Din fericire pentru boxer, rănile acestuia au fost superficiale, iar acesta este în plin proces de recuperare. În plus, atacatorul a fost reţinut, iar acesta riscă ani grei de închisoare. 

Ramon Enrique Icardo se află în arestul poliţiei şi a fost acuzat de atac armat.

Lamentable inicio de año para el boxeador argentino, Jorge Barrioshttps://t.co/BSTTeaXyL3 pic.twitter.com/FPrLZZok8h

Afla mai multe despre: jorge barriosjorge barrios ranitjorge barrios jaf 

viewscnt
Articole similare