Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al naţionalei României nu se mai gândeşte la convocare: "Nu cred că mai e nevoie de jucători ca mine"

Fostul căpitan al naţionalei României nu se mai gândeşte la convocare: "Nu cred că mai e nevoie de jucători ca mine"

Echipa națională

Comentarii

Dragoş Grigore (35 de ani), fundaşul Rapidului, nu se mai gândeşte la echipa naţională după ce a ajuns la o vârstă înaintată pentru un fotbalist. Grigore a fost chiar şi căpitanul tricolorilor în trecut, dar nu crede că naţionala mai are nevoie de jucători în vârstă, ci ar trebui să se concentreze în continuare pe schimbarea generaţiei.

Fostul căpitan al naţionalei României nu se mai gândeşte la convocare: "Nu cred că mai e nevoie de jucători ca mine"

Sub comanda lui Mirel Rădoi, naţionala României a început un proces de reconstrucţie, în care mai mulţi jucători care au făcut performanţă la U21 alături actualul selecţioner au fost promovaţi. Ionuţ Nedelcearu, George Puşcaş sau Alexandru Cicâldău sunt doar câţiva dintre aceştia, iar un fost căpitan al tricolorilor nu crede că mai are loc la naţională.

Dragoş Grigore a revenit în Liga 1, la Rapid, şi a avut evoluţii bune, care au împiedicat echipa din Giuleşti să ia gol şase etape. Totuşi, fundaşul care a purtat chiar şi banderola de căpitan la naţională, nu se mai gândeşte că poate primi telegrama de convocare, în primul rând din cauza vârstei. "Am ajuns la o anumită vârstă nu cred că mai e nevoie de jucători ca şi mine, sunt jucători tineri care au demonstrat că au valoare şi merită să fie la echipa naţională. Nu pot să mă pun în pielea selecţionerului fiindcă deocamdată sunt jucător. Până să ajung selecţioner sunt foarte mulţi paşi de parcurs şi nu am cum să fiu în pielea selecţionerului", a spus Dragoş Grigore.

Referitor la anunţul lui Mirel Rădoi, care a spus că va pleca de la naţională după ce îi va expira contractul, dar şi despre prestaţia tricolorilor din ultimele două acţiuni, Grigore a spus: "Echipa naţională a arătat foarte bine în această dublă, echipa naţională are şanse reale de a juca încă un baraj pentru a merge la un Mondial şi cred că acesta este cel mai important lucru. Referitor la ce a declarat Rădoi, e fix problema lui, e viitorul lui şi nu mă priveşte".

Dragoş Grigore a strâns 38 de selecţii în naţionala României, pentru care a debutat în 2011 şi cu care a participat la EURO 2016.

Afla mai multe despre: dragos grigoreechipa nationalaromaniaconvocare 

viewscnt
Articole similare