Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al roş-albaştrilor, Alex Bourceanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri. Vezi emisiunea AICI

Fostul căpitan al roş-albaştrilor, Alex Bourceanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri. Vezi emisiunea AICI

Top Interviuri

Comentarii

O super emisiune, cu un super invitat: Alexandru Bourceanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri

Fostul căpitan al roş-albaştrilor, Alexandru Boruceanu a fost invitatul special al emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport.

Triplu campion al Ligii 1 şi câştigător a şapte trofee cu formaţia roş-albastră, Bourceanu a fost unul dintre cei mai iubiţi jucător de la FCSB în ultimii ani. Apreciat pentru spiritul său combativ, pentru iscusinţa cu care dejuca atacurile adverse şi pentru maniera impecabilă în care îşi organiza coechipierii în teren, Bourceanu a adunat 175 de meciuri la formaţia patronată de Gigi Becali şi 4 goluri.

Despre super aventura sa în tricoul formaţiei roş-albastre, experienţele din străinătate, copilărie şi fotbal în general, Alex Bourceanu a povestit la Top Interviuri, o emisiune pe care o poţi urmări integral, mai jos:

 

Afla mai multe despre: alexandru bourceanutop interviuri 

viewscnt
Articole similare