Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul dinamovist Cosmin Moţi reacţie savuroasă: ”În fiecare săptămână cineva vrea să cumpere Dinamo şi după două săptămâni nu mai vrea nimeni”

Fostul dinamovist Cosmin Moţi reacţie savuroasă: ”În fiecare săptămână cineva vrea să cumpere Dinamo şi după două săptămâni nu mai vrea nimeni”

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Moţi a vorbit despre posibilitatea ca Dinamo să fie preluată de un alt investitor

Dinamo ar putea ajunge pe mâna unei puternice familii saudite, dar Cosmin Moţi, fost jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare recunoaşte că nu mai ştie exact ce să creadă pe marginea acestui subiect. 

Într-un interviu acordat din Antalya, Cosmin Moţi a explicat: ”Nu sunt prea multe de spus. Mi-aş dori ca lucrurile să intre pe un făgaş normal acolo. Nu ştiu cum şi în ce fel, dar este păcat ca an de an, o echipă ca Dinamo să joace în play-out.  (n.r Îţi este teamă că o să fie faliment?) Nu cred. Se aude, dar nu cred că se va ajunge până acolo.  Domnul Negoiţă spunea că datoriile nu sunt foarte mari, aşa că eu sunt încrezător. Nu ştiu ce să mai credem. În fiecare săptămână cineva vrea să cumpere Dinamo şi după două săptămâni nu mai vrea să cumpere nimeni. Nu şiu ce să cred” a declarat Moţi.

Recunoscut drept un mare dinamovist, Cosmin Moţi mărturiseşte că ar agrea varianta de a investi la Dinamo, dar nu-şi permite să facă acest lucru: ”Nu. M-aş băga cu mare plăcere, dar nu îmi permit să ţin o echipă ca Dinamo” a mai declarat Moţi.

 

Afla mai multe despre: cosmin moţidinamo 

viewscnt
Articole similare