Experiențe împreună.
You are here:

Fostul fotbalist din curtea lui PSG a murit! Deces fulgerător la 24 de ani şi prima reacţie a clubului

Fostul fotbalist din curtea lui PSG a murit! Deces fulgerător la 24 de ani şi prima reacţie a clubului

Fotbal internațional

Comentarii

Fostul fotbalist al lui PSG, Jordan Diakiese, a murit la 24 de ani, iar cauza decesului e necunoscută, în acest moment. Primele informaţii susţin că jucătorul a murit joi, la Paris.

Jordan Diakiese a fost crescut în academia campioanei Franţei, dar în 2015 a fost lăsat liber de contract. După o pauză de doi ani, fotbalistul francez a semnat cu elveţienii de la FC La Chaux-de-Fonds, iar după un an a semnat cu NK Rudes, din Croaţia. 

În vara anului 2019, Jordan Diakiese a revenit în ţara natală, unde a semnat cu AS Furiani-Agliani, fiind şi ultima echipă din scurta sa carieră de fotbalist profesionist. 

Vineri, decesul lui Jordan Diakiese a fost anunţat de clubul pentru care juca: "Era un băiat care zâmbea mereu, suntem profund afectaţi, iar toate gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa", a transmis AS Furiani-Agliani. 

Momentan, nu există detalii privind modul în care a suervenit decesul. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe