Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul rutier italian Andrea Manfredi, printre victimele avionului prăbuşit în Indonezia! 189 de persoane şi-au pierdut viaţa

Fostul rutier italian Andrea Manfredi, printre victimele avionului prăbuşit în Indonezia! 189 de persoane şi-au pierdut viaţa

Ciclism

Comentarii

Echipa Bardiani-CSF a anunţat că fostul ciclist profesionist italian Andrea Manfredi se numără printre victimele accidentului avionului Boeing 737 al companiei indoneziene low-cost Lion Air, care s-a prăbuşit în mare, cu 189 persoane la bord, la scurt timp după decolarea de la Jakarta.

În vârstă de 26 ani, Manfredi a debutat ca profesionist în 2013, la Ceramica Flaminia-Foriest, înainte de a semna cu Bardiani-CSF, pentru care a concurat între 2014 şi 2015.

"Managerii, sportivii, personalul şi sponsorii echipei îşi transmit cu durere condoleanţe familiei şi tuturor celor dragi lui Andrea. Memoria unui tânăr frumos, serios şi îndrăgostit de sportul său va rămâne neschimbată în memoria tuturor celor care au avut norocul să-l cunoască în aceşti ani. Odihneşte-te în pace, Andrea", scrie echipa Bardiani-CSF în comunicatul său.

Cele 189 de persoane de la bordul avionului de top Boeing 737 care s-a prăbuşit în largul Indoneziei luni dimineaţa ”probabil” sunt maorte, a apreciat, într-o conferinţă de presă, directorul operaţional al salvării indoneziene. Salvatorii au găsit ”rămăşiţe umane care nu mai erau intacte şi au trecut câteva ore, aşadar este probabil ca cele 189 de persoane (de la bord) să fie moarte”, a declarat Bambang Suryo Aji.

Afla mai multe despre: andrea manfrediaccidentavionciclismindonezia 

viewscnt
Articole similare