Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la CFR Cluj bucuroşi după victoria cu 5-0 în faţa celor de la FC Argeş. "Am fost foarte eficienţi şi am marcat multe goluri"

Fotbaliştii de la CFR Cluj bucuroşi după victoria cu 5-0 în faţa celor de la FC Argeş. "Am fost foarte eficienţi şi am marcat multe goluri"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeş în etapa cu numărul 25, cu scor 5-0.

 

Fotbaliştii de la CFR Cluj bucuroşi după victoria cu 5-0 în faţa celor de la FC Argeş

CFR Cluj a spulberat-o pe FC Argeş în etapa cu numărul 25 din Liga 1 şi a obţinut victoria după ce a marcat 5 goluri în poarta adversarilor. La finalul partidei, în care au marcat Deac de două ori în minutele 35 şi 38 (n.r. din penalty), Debeljuh în minutul 49, Costache în 70 şi Rondon în 78, jucătorii grupării din Gruia au vorbit despre meciul împotriva echipei din Trivale şi sunt fericiţi pentru victoria pe care au asigurat-o prin cele 5 goluri şi pentru faptul că au adus cele 3 puncte acasă. Fotbaliştii lui CFR susţin că au fost eficienţi şi că au fost echipa mai bună în partida jucată acasă pe teren propriu.
 
La CFR a vorbit la finalul meciului Ciprian Deac, care a marcat primele două goluri ale partidei, ambele din lovituri de la 11 metri.
 
"Noi am fost o echipă mai mult pragmatică, am câştigat  foarte multe meciuri cu 1-0, cu un avantaj foarte mic. Am marcat, ne-am descătuşat pentru că în meciurile care au trecut ne-am creat foarte multe ocazii şi am ratat foarte mult. Eu cred că echipa creşte de la meci la meci, arătăm un fotbal bun, un fotbal consistent. Un fotbal frumos.", a declarat Ciprian Deac la finalul partidei.
 
Pentru CFR Cluj a mai vorbit şi Costache care a reuşit un meci foarte bun.
 
"Sincer nu ne aşteptam să câştigăm la o diferenţă aşa mare doar că am văzut că am fost foarte eficienţi şi am marcat multe goluri. Adică aproape ce am avut am marcat. Cred că o să fie ca şi în celălalt campionat, în campionatul trecut, o să ne batem acolo până în ultimul meci.", a spus Costache după victoria echipei sale.

CFR Cluj rămâne pe locul 2 în spatele liderului FCSB, ambele echipe având câte 54 de puncte.

Afla mai multe despre: deaccostachecfr cluj 

viewscnt
Articole similare