Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii din Liga 1, imuni la COVID-19? Denis Alibec şi Florin Bejan, petrecere pe plaja din Vama Veche. Fostul dinamovist a "sudat" ţigară după ţigară

Fotbaliştii din Liga 1, imuni la COVID-19? Denis Alibec şi Florin Bejan, petrecere pe plaja din Vama Veche. Fostul dinamovist a "sudat" ţigară după ţigară

Fotbal

Comentarii

Potrivit imaginilor obţinute de Prosport, Denis Alibec şi Florin Bejan, fotbalişti cu ştate vechi în Liga 1, nu au rezistat tentaţiei şi au petrecut pe plaja din Vama Veche, apoi au luat la pas staţiunea, uitând de distanţare socială şi de faptul că Liga 1 a fost un adevărat focar de COVID-19, în ultima perioadă.

Denis Alibec, legitimat la Astra Ploieşti, şi Florin Bejan, fotbalist împrumutat de Dinamo la Academica Clinceni în ultimul sezon, sunt foarte buni prieteni încă de pe vremea junioratului. Alibec este născut la Mangalia, în timp ce Bejan este din 23 August, o comună la 20 de kilometri de Mangalia.

Pe imaginile deţinute de Prosport se poate observa cum cei doi jucători sunt extrem de relaxaţi şi nu consideră deloc periculoasă o petrecere alături de alte zeci de persoane, multe dintre ele necunoscute sau o plimbarea printre miile de turişti aflaţi în nordul litoralului. Altfel, şi-ar fi asumat minimum de protecţie împotriva noului coronavirus. De parcă n-au învăţat nimic din sfârşitul de sezon din Liga 1, "schilodit" de numărul extrem de mare de infectaţi cu COVID-19 în rândul jucătorilor şi staff-urilor.

Dacă Denis Alibec pare mai reţinut în gesturi, încercând doar să se bucure de "vibe-ul" muzicii, partenerul său de petrecere, Florin Bejan, care este a venit însoţit de iubită, "sudează" ţigară după ţigară şi profită din plin de momentele de vacanţă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare