Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a declanşat "războiul" între Becali şi Steaua a semnat cu altă echipă. A fost dorit şi de CFR Cluj, dar a plecat departe de Liga I

Fotbalistul care a declanşat "războiul" între Becali şi Steaua a semnat cu altă echipă. A fost dorit şi de CFR Cluj, dar a plecat departe de Liga I

Fotbal

Comentarii

Ronaldo Deaconu a fost confirmat la echipa din liga secundă a Chinei, Shaanxi Chang’an Athletic.

Deşi fotbalistul a anunţat că a bătut palma cu reprezentanţii clubului încă din iarnă, chinezii au confirmat transferul abia la începutul acestei săptămâni.

”Pe mine m-a atras foarte mult interesul arătat de cei de acolo. M-a atras foarte mult proiectul. Au adus un antrenor cu experienţă foarte mare în prima ligă.

Au fost şi alte oferte. Aşa am decis eu. Au fost din Europa, din Arabia Saudită, din România. Am avut chiar din prima ligă din China, o ofertă cu 50 la sută mai mare.

Şi banii au contat, dar, în mare parte, proiectul, cultura fotbalistică şi oraşul au fost mai importante. Am vorbit şi cu Nicolae Stanciu. Mă bucur că va mai fi un român în China. Le-am zis că vreau să învăţ limba, pe cât de mult se poate. Sunt iubitor de mâncare chinezească.

În aprilie începe campionatul. Antrenorul e chinez, m-a primit foarte bine. Este un proiect foarte frumos, am mare încredere că pot face lucruri bune acolo”, a dezvăluit Ronaldo Deaconu, la jumătatea lunii februarie, pentru Playsport.

  • 1,2 milioane de euro valorează Ronaldo Deaconu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Rămas liber de contract, după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, Ronaldo Deaconu a fost dorit insistent ce cluburile importante din Liga I, printre care şi FCSB, Farul Constanţa şi CFR Cluj. În plus, mijlocaşul de 24 de ani a evoluat şi în tricoul Stelei, în iarna acestui an, într-o partidă amicală.

Afla mai multe despre: fcsbsteauafarulbecalironaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare