Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a ratat la limită convocarea la naţională: ”Dacă ar fi făcut în ultima lună partide ca ultima, cu siguranţă era chemat” | EXCLUSIV

Fotbalistul care a ratat la limită convocarea la naţională: ”Dacă ar fi făcut în ultima lună partide ca ultima, cu siguranţă era chemat” | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Darius Olaru a fost aproape de a fi convocat de Edi Iordănescu la prima sa acţiune ca selecţioner, însă a ratat naţionala din pricina inconsecvenţei sale.

La prima acţiune pe banca echipei naţionale, Edi Iordănescu a convocat şase jucători de la ultimele două echipe pe care le-a pregătit, patru de la CFR şi doi de la FCSB.

În urma plecării cu scandal de la Bucureşti, s-a vorbit că noul selecţioner ar putea fi reticent să convoace jucători de la FCSB, însă nu şi-a lăsat trecutul să îi influenţeze deciziile.

Tavi Popescu şi Florin Tănase au fost chemaţi, pe merit, la echipa naţională, în timp ce jucători precum Cordea sau Cristea, convocaţi în trecut, au fost lăsaţi acasă.

Marea surpriză a fost decizia de a nu îl lua şi pe Darius Olaru la prima acţiune ca selecţioner, însă Andrei Vochin a explicat decizia lui Edi Iordănescu.

Consilierul lui Răzvan Burleanu este de părere că doar ultimul meci făcut de mijlocaşul FCSB-ului îl recomandă pentru a juca sub tricolor, iar inconsecvenţa sa ar fi responsabilă pentru ratarea convocării.

Fotbalistul care a ratat la limită convocarea la naţională

Dacă ar fi făcut în ultima lună partide cum a făcut-o pe cea de la FC Argeş, cu siguranţă era la echipa naţională.

Acesta e marele challenge al unui selecţioner, să încerce să facă omogenitatea unei echipe neomogene, pentru că la echipele naţionale marea problemă e lipsa de omogenitate”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

În urma meciului cu FC Argeş, în care a fost implicat decisiv în fiecare dintre goluri, Gigi Becali afirma că Darius Olaru nu are cum să nu fie convocat pe viitor.

O să îl ia, cred (n.r. pe Darus Olaru). I-a transmis că este în vederile lui. Edi de unde să ştie că o să joace Olaru aşa bine, aseară? La cum a jucat, e un jucator mare, mondial.

O să îl ia. Aşa cred. Aseară (n.r. duminică seară, în FC Argeş – FCSB) a fost mai bun şi decât Tănase, şi decât Octavian Popescu”, spunea Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare