Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conversaţia care a avut loc între stafful echipei naţionale şi unul dintre jucătorii care au ratat surprinzător convocarea: ”Am avut o discuţie” | EXCLUSIV

Conversaţia care a avut loc între stafful echipei naţionale şi unul dintre jucătorii care au ratat surprinzător convocarea: ”Am avut o discuţie” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Deian Sorescu a vorbit despre ratarea convocării la echipa naţională, după ce fusese inclus pe lista provizorie

Deian Sorescun a părăsit-o într-un final pe Dinamo în această iarnă şi a semnat cu Rakow Czestachowa, formaţie care se află în prezent pe locul secund în campionatul polonez, la un punct de lider.

Fostul căpitan al lui Dinamo a reuşit să se integreze repede la noua echipă, unde joacă pe postul său preferat, făcând banda dreaptă într-un sistem cu trei fundaşi.

S-a vorbit despre posibilitatea ca România să schimbe la un sistem cu trei fundaşi şi să joace cu Sorescu şi Man în benzi, după ce ambii au impresionat în aceste poziţii la club.

Însă, dacă jucătorul Parmei a fost convocat de Edi Iordănescu, fostul jucător din Ştefan cel Mare a ratat echipa naţională.

Deşi a fost supărat la început că nu a fost inclus în lotul României, Deian Sorescu a acceptat decizia şi a recunoscut că are astfel un prilej să se concentreze pe noul club.

Conversaţia care a avut loc între Deian Sorescu şi stafful echipei naţionale

Jucătorul cu cinci apariţii sub tricolor nu a criticat decizia selecţionerului, ci chiar a discutat cu stafful acestuia, pentru a înţelege ce poate face pe viitor pentru a se conta şi pe el.

Nu sunt supărat, am spus şi repet. Nu am de ce să fiu supărat. Asta e decizia antrenorului, o respect. Înţeleg situaţia, mă bucur şi mă gândesc la ora actuală mai mult la situaţia de la club.

Acum patru luni mă zbăteam la retrogradare şi acum mă bat la campionat. Şi chiar vreau să profit de acest lucru. Am avut o discuţie cu stafful lui Mister, aş vrea să rămână chestia asta între noi.

Niciodată nu voi avea chestii de genul acesta, de a critica decizia dânsului, vă spun, o respect şi în momentul ăsta mă gândesc foarte mult la ce am de făcut la club, pentru că suntem într-o situaţie bună şi chiar vreau să fiu sută la sută la club”, a declarat Deian Sorescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare