Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care face dezvăluiri despre Marius Şumudică: "Îşi făcea rău singur. Mă duceam în camera lui şi îi spuneam asta"

Fotbalistul care face dezvăluiri despre Marius Şumudică: "Îşi făcea rău singur. Mă duceam în camera lui şi îi spuneam asta"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit de Rizespor, după doar şapte meciuri. Antrenorul român nu a putut să obţină nicio victorie şi părăseşte echipa după nici două luni de la angajare. În urma plecării acestuia, portarul lui Gaziantep, Gunay Guvenc, a discutat despre colaborarea cu românul.

Marius Şumudică a renuţat la Rizespor: „Am făcut Zona Zoster din cauza stresului. Mă voi vedea cu preşedintele. Cred că e momentul să ne oprim, să vină un antrenor turc, care cunoaşte campionatul”, a spus tehnicianul român, după meciul pierdut în faţa lui Kayserispor, scor 1-2.

După plecarea sa, portarul Gunay Guvenc, de la Gaziantep, a dezvăluit că a fost o plăcere să colaboreze cu Şumudică, dar că ar fi dorit pe alocuri să îl ajute să fie mai calm.

”A fost o plăcere să lucrez cu el, are un mare succes atât din punct de vedere tehnic, cât şi tactic. Realizările sale sunt evidente. Singurul lucru surprinzător la el era că în fiecare meci primea cartonaş galben. În fiecare meci! Am vorbit cu el şi i-am spus asta de o sută de ori. Atât conducerea, cât şi noi ne-am dorit întotdeauna să ne liniştim.

Dar cu siguranţă el nu se putea abţine, îşi făcea rău singur. Uneori, mă duceam în camera lui şi îi spuneam: «Domnule, linişteşte-te, vei fi din nou avertizat». Arbitrii încercau să îi citească pe buze ce spune. Noi ne doream să îl liniştim, dar cu siguranţă nu se putea controla. Trăieşte la maximum fiecare meci”, a spus Gunay Guvenc, pentru Posta.

VIDEO | Rezumat Cupa României Petrolul Ploieşti- Astra Giurgiu 0-3

Afla mai multe despre: marius şumudicărizespor 

viewscnt
Articole similare