Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a impresionat pe Mircea Rednic: ”Beckenbauer!”. Antrenorul lui Dinamo anunţă alte două transferuri

Fotbalistul care l-a impresionat pe Mircea Rednic: ”Beckenbauer!”. Antrenorul lui Dinamo anunţă alte două transferuri

Superliga

Comentarii

Deşi a câştigat cu 3-0 partida cu Poli Iaşi, Mircea Rednic nu este pe deplin multumit de jocul prestat de echipa sa şi este hotărâr să-şi betoneze defensiva. Antrenorul ”câinilor” intenţionează să transfere, în scurt timp, un fundaş central şi un fundal dreapta.

Fundaşul central ar putea fi Ante Puljic, dar momentan acest lucru nu este clar, deoarece fotbalistul nu pare dispus să renunţe la salariul Arabia Saudită. ”Puljic nu a jucat nici în ultimul meci. Chiar mă surprinde. Eu am vorbit cu el, nu a decis încă dacă va pleca de acolo sau va rămâne. Dar va veni un fundaş central, va veni şi un fundaş dreapta, aici suntem descoperiţi. Vrem să ne întărim, să formăm o echipă puternică”, a spus Mircea Rednic la conferinţă.

După ce a impresionat la antrenamente, Linas Klimavicius l-a impresionat pe Rednic şi la primul său meci oficial din Liga 1. ”Linas nu ştiu dacă are o săptămână. A venit omul, a jucat. Beckenbauer! (râde). O să mai vină un fundaş dreapta. Vrem să ne întărim să ne facem o echipă puternică”, a mai spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1,  

viewscnt
Articole similare