Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care regretă că a semnat cu FCSB: "Poate mergeam în altă parte şi era altfel. Becali ce să îmi zică? Am jucat două meciuri"

Fotbalistul care regretă că a semnat cu FCSB: "Poate mergeam în altă parte şi era altfel. Becali ce să îmi zică? Am jucat două meciuri"

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Andrei Marc (27 de ani), a recunoscut, la un an de la plecarea de la echipa lui Gigi Becali, că regretă că a acceptat transferul.

Andrei Marc, după experienţa de la FCSB: "Poate mergeam în altă parte"

Andrei Marc joacă pentru Concordia Chiajna din 2017, cu o scurtă pauză în 2019, de o lună, cât timp s-a aflat în lotul FCSB-ului. Fundauşul şi-a încercat norocul la echipa lui Gigi Becali, dar acum regretă că a făcut acel pas. 

Fundaşul central a evoluat în doar două partide la FCSB, după care a fost dat la o parte: „Normal că regret, puteam să mai aştept puţin, poate mergeam în altă parte şi era altfel, dar am luat-o ca pe o experienţă pozitivă”, a spus Andrei Marc, la ProSport Live.

Marc a revenit la Concordia Chiajna, unde e om de bază: „Aşa am păţit şi eu. M-au trimis să mă antrenez separat şi m-au sunat să mă duc la FCSB. Aceeaşi situaţie a fost şi eram şi eu la echipă cu Bălgrădean”, a mai spus fundaşul central. 

De asemenea, apărătorul a vorbit şi despre Gigi Becali: „Doar când mai venea prin vestiar înainte de meciuri, mai făcea glume, se mai lua de unul, de altul. De mine nu s-a luat niciodată, nu mi-a zis nimic. Păi, ce să îmi zică? Am jucat două meciuri”, a spus Andrei Marc.

 

Afla mai multe despre: fcsbandrei marcgigi becali 

viewscnt
Articole similare