Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la U21 pe care Adi Mutu îl vede pregătit pentru naţionala mare: "Să ajungă cât mai repede". Îi poate face concurenţă fotbalistului de la FCSB

Fotbalistul de la U21 pe care Adi Mutu îl vede pregătit pentru naţionala mare: "Să ajungă cât mai repede". Îi poate face concurenţă fotbalistului de la FCSB

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României U21, Adrian Mutu, a susţinut că fundaşul Viitorului, Radu Boboc, ar putea fi convocat, în viitorul apropiat, în cadrul naţionalei mari a României.

Adi Mutu, despre Radu Boboc

Radu Boboc, fotbalist cu 13 meciuri în naţionala României U21, e văzut drept un fotbalist care ar putea fi promovat de Mirel Rădoi la prima reprezentativă. Dacă va face pasul, apărătorul Viitorului ar putea reveni pe postul de fundaş dreapta, acolo unde i-ar avea concurenţi pe Ovidiu Popescu, de la FCSB, şi Vasile Mogoş, de la Chievo. 

La U21, Boboc e folosit fundaş stânga, din lipsă de soluţii: "El are câţiva ani buni în care joacă în Liga 1, cred că este pregătit. Sper să ajungă cât mai repede, sper pentru noi să continuăm până în iunie împreună. Şi la final 8 şi după aia să facă nu numai el, ci cât mai mulţi pasul către naţionala mare, pentru că sunt jucători excepţionali şi le prevăd un viitor strălucit", a declarat Adi Mutu, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Germania, decisivă în privinţa calificării din grupă. 

Declaraţia dată de selecţionerul naţionalei României U21 a venit după ce şi Ovidiu Stângă a susţinut că fundaşul Viitorului ar putea face faţă în naţionala mare. 

România - Germania, de la 19:00, live text pe Telekomsport.ro, la EURO U21

"În ceea ce priveşte schimbările, v-am mai spus. Am mare încredere în jucători, în toţi 23 de jucători pe care îi am. Am avut de la început. Schimbările pe care le-am făcut până acum au fost inspirate şi făcute cu cap. 

Nu fac schimbări doar ca să fie făcute, ci încerc să aduc un plus echipei mele în acele momente. Cred că atunci când am schimbat din 4-3-3, am trecut în 4-4-2, am băgat încă un vârf, iar după aceea am încercăt să am un plus, să aduc prospeţime în jocul echipei prin introducerea celorlalţi jucători, ca Tavi Popescu", a mai spus Adrian Mutu. 

Naţionala de tineret a României va evolua, marţi, de la ora 19.00, cu naţionala Germaniei, în al treilea meci din grupa A de la Campionatul European de tineret.

Afla mai multe despre: romania u21radu bobocadrian mutuadi muturomania germania euro u21euro u21 

viewscnt
Articole similare