Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de pe "lista neagră" a lui Becali îi face concurenţă unui jucător de la Lazio. Ambii sunt doriţi la o echipă de Champions League

Fotbalistul de pe "lista neagră" a lui Becali îi face concurenţă unui jucător de la Lazio. Ambii sunt doriţi la o echipă de Champions League

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii care se află pe lista neagră a lui Gigi Becali, Marko Momcilovic, se bate cu un jucător de la Lazio pentru transferul la o echipă de UEFA Champions League.

Marko Momcilovic, pe lista Stelei Roşii Belgrad. Gigi Becali nu se împotriveşte

Fotbalistul ajuns pe "lista neagră" la FCSB are şansa de a se întoarce în ţară natală şi nu la orice echipă. Campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, e interesată de Marko Momcilovic, iar anunţul a fost făcut de presa de dincolo de Dunăre. 

"Steaua Roşie i-a găsit înlocuitor lui Rodic. A petrecut deja patru ani la fosta mare echipă a României, dar şi în fotbalul european. În următoarea perioadă de transferuri, Marko Momcilovic poate ajunge la Steaua Roşie, ca înlocuitor pentru Milan Rodic", susţine publicaţia sârbă HotSport.

"Momcilovic ar putea fi un jucător important în echipa Stelei Roşii, care caută o nouă calificare în Champions League", mai susţine sursa citată. 

Mutarea are şanse mari de reuşită, în condiţiile în care Marko Momcilovic e bine văzut în Serbia şi e considerat un fotbalist cu experienţă. În plus, fundaşul devine liber de contract în vară. 

Momcilovic îi face concurenţă unui fotbalist de la Lazio

Pe lista lui Dejan Stankovic nu se află doar sârbul de la FCSB, ci şi Bastos, fundaşul lui Lazio. Angolezul nu a reuşit să se impună la gruparea din capitala Italiei, nu mai intră în planurile lui Simone Inzaghi şi poate pleca la finalul sezonului. 

Fundaşul central a ajuns la Lazio în urmă cu patru ani de la Rostov pentru cinci milioane de euro. Chiar dacă Lazio îşi doreşte şase milioane de euro pentru fundaş, Steaua Roşie pregăteşte o ofertă de doar trei milioane, potrivit cotidianului italian Il Messaggero. 

În acest sens, Momcilovic are un atuu în faţa lui Bastos, din moment ce ar veni din postura de fotbalist liber de contract. 

Afla mai multe despre: bastosmomcilovicsteaua rosie 

viewscnt
Articole similare