Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din Liga I care se propune ca soluţie pentru atacul lui Rădoi: „Am lăsat uşa deschisă pentru naţionala României”

Fotbalistul din Liga I care se propune ca soluţie pentru atacul lui Rădoi: „Am lăsat uşa deschisă pentru naţionala României”

Superliga

Comentarii

Liviu Antal, 31 de ani, joacă la UTA Arad şi încă mai speră că va îmbrăca tricoul României.

Antal a jucat doar şase minute la naţională într-un meci amical cu Paraguay din 2011.

Corect este ca oricare jucător, cât timp e încă în activitate, să lase uşa deschisă. E normal să mă gândesc şi eu. Dau doar un exemplu. Am fost golgeterul campionatului, 23 de goluri, alte 4 în cupele europene, 5 în Cupa Lituaniei. România întâlnea Lituania la Vilnius, pe terenul unde juca şi Zalgiris. Ştiam stilul lor de joc, poate că atunci puteam fi chemat şi eu. M-am gândit mult la asta. Oare de ce n-am fost chemat şi eu contra Lituaniei? Asta e, fiecare antrenor are strategia lui, gândirea proprie şi aşa s-a gândit atunci”, a mărturisit Antal pentru gsp.ro.
Antal a marcat sezonul acesta cel mai rapid gol din Liga I, în secunda a 27-a, în victoria cu Clinceni, scor 3-0. „Pe lângă gol, mă mai bucură faptul că stau din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic şi răspund prezent când se apelează la mine. Ştiu că aşteptările sunt mari de la mine şi pe undeva e normal să fie aşa, doar că vin după o perioadă mai puţin norocoasă. Nu jucasem de ceva timp după plecarea din Lituania, iar ritmul jocurilor din Liga 1 a fost foarte ridicat. Nu am avut parte de o perioadă de pregătire, dar lucrurile încep să intre pe făgaşul normal”, a conchis fotbalistul.

Afla mai multe despre: liviu antaluta arad 

viewscnt
Articole similare