Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din lotul lui Bayern care l-a impresionat pe Mircea Lucescu: "Prezenţa lui în teren a fost teribilă"

Fotbalistul din lotul lui Bayern care l-a impresionat pe Mircea Lucescu: "Prezenţa lui în teren a fost teribilă"
Comentarii

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Robert Lewandowski, după meciul câştigat de Bayern Munchen, 2-1, cu Dinamo Kiev, partidă în care atacantul polonez a deschis scorul cu o execuţie superbă din "foarfecă".

"Aceasta este diferenţa. Lewandowski este un jucător plătit cu 20 de milioane de euro pe an, va câştiga cu siguranţa şi Gheata de Aur. E un jucător care şi-a creat o carieră cu totul şi cu totul deosebită. Are o experienţă extraordinară, iar prezenţa lui în teren a fost teribilă. De aia e plătit cu 20 de milioane de euro pe an.

În acest meci, le-am cerut jucătorilor mei să arate o altă faţă a potenţialului lor, a valorii lor, a talentului lor. Le-am spus că vreau să iasă de pe teren convinşi că au făcut un meci foarte bun" , a declarat Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev - Bayern Munchen 1-2

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Bayern Munchen, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

Robert Lewandowski a marcat un gol superb din foarfecă, în minutul 14. Celălalt gol a fost înscris de Coman, în minutul 42 (VIDEO AICI).

Pentru polonez a fost al nouălea gol marcat în acest sezon în Liga Campionilor. Dinamo Kiev a punctat prin Garmash, în minutul 70.

În urma remizei albe dintre FC Barcelona şi Benfica, Dinamo Kiev a fost eliminată din actualul sezon al cupelor europene.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare