Experiențe împreună.
You are here:

Fotbalistul dorit de Becali A SEMNAT! CFR şi-a dat acordul pentru plecarea jucătorului: răsturnare de situaţie

Fotbalistul dorit de Becali A SEMNAT! CFR şi-a dat acordul pentru plecarea jucătorului: răsturnare de situaţie

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj se desparte de încă un fotbalist. Răzvan Horj (24 de ani) este al treilea fotbalist care ajunge la U Cluj în această iarnă, deşi a fost aproape de Academica Clinceni.

U Cluj a bătut din nou palma cu CFR Cluj 

Cele două rivale din Cluj s-au înţeles pentru o nouă afacere în această iarnă. Clubul din Liga 2 a apelat la campioana României pentru serviciile fundaşului central Răzvan Horj, iar oficialii din Gruia au acceptat. 

Conform transilvaniareporter.ro, Răzvan Horj va trece la rivala U Cluj până la finalul sezonului, fiind împrumutat, din nou, de clubul cu care a semnat în 2016. Totuşi, apărătorul român ar putea rămâne definitiv la U Cluj, întrucât conducerea "şepcilor roşii" are opţiunea unui transfer definitiv la finalul împrumutului. 

Mutarea ar urma să fie oficializată în cel mai scurt timp, mai notează sursa citată. 

Este al treilea fotbalist care ajunge la de la CFR Cluj la U Cluj în această iarnă. Până în acest moment, echipa din Liga 2 s-a întărit cu Andrei Mureşan, Sebastian Mailat şi Răzvan Horj, pentru a obţine promovarea în Liga 1 la finalul sezonului. 

Surprinzător, dar Horj a fost întors din drum în această iarnă. Fundaşul central a fost aproape de a semna cu echipa din Liga 1, Academica Clinceni, dar, în cele din urmă, a ajuns în Liga 2. 

Gigi Becali l-a dorit pe Răzvan Horj în 2017

Răzvan Horj s-a aflat în trecut şi pe lista rivalilor de la FCSB. Fundaşul i-a trezit interesul lui Gigi Becali, care îl lăuda la acea vreme: ”Îmi place de Horj, chiar dacă nu e genul de fundaş tehnic. Eu vreau un fundaş care să dea bine cu capul, care să fie înalt şi puternic şi care să nu se elimine singur din joc. Poate îl aduc şi pe el, avem nevoie de un fundaş central”, declara patronul FCSB în primăvara lui 2017. În cele din urmă, Horj a ajuns la CFR Cluj. 

Deşi în urmă cu câţiva ani era considerat unul dintre cei mai valoroşi tineri fotbalişti din România, Răzvan Horj nu a progresat în fotbal. 

CFR Cluj nu s-a bazat niciodată pe el, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Minaur Baia Mare, Viitorul, FC Voluntari şi Ujpest. 

Pentru CFR Cluj, Răzvan Horj a jucat doar în 28 de meciuri. În acest moment, Horj valorează 50.000 de euro, conform transfermarkt.de. 

 

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta