Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul lui Barcelona s-a decis. Nu va mai continua pe Camp Nou. "Nu mă mai interesează ce se întâmplă acolo"

Fotbalistul lui Barcelona s-a decis. Nu va mai continua pe Camp Nou. "Nu mă mai interesează ce se întâmplă acolo"
Comentarii

Todibo nu mai vrea să audă de Barcelona şi a ales să rămână la Nice în Ligue 1.

Fotbalistul lui Barcelona s-a decis, nu va mai continua pe Camp Nou

Jean-Clair Todibo (21 de ani) este fundaşul celor de la Barcelona, pe care catalanii l-au împrumutat la Nice până la finalul sezonului.

Fotbalistul francez se simte foarte bine la Nice şi are evoluţii excelente de la meci la meci. Gruparea antrenată de Adrian Ursea l-a transferat pe Jean-Clair sub formă de împrumut în luna februarie. Todibo a mai fost împrumutat la Schalke şi la Befica, iar la Barcelona nu a primit prea multă atenţie.

Pentru Nice, Todibo are deja 6 partide în care a jucat, dintre care în 5 a fost titular. La finalul perioadei de împrumut, gruparea din Ligue 1 trebuie să achite 8.5 milioane de euro dacă vor să îl cumpere definitiv pe francez. În urma acestui transfer, Barcelona ar urma să primească până la 15 milioane cu tot cu bonusuri şi încă 15% dintr-o mutare viitoare a lui Todibo.

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Todibo a spus că nu mai este interesat să se întoarcă pe Camp Nou şi a menţionat faptul că îşi doreşte să rămână la Nice.

"Nu ştiu dacă s-a decis ceva pentru sezonul următor. Am o ambiţie şi un obiectiv: să rămân la Nice. Prestaţiile mele vor vorbi de la sine. Ca să fiu sincer, nu mă mai interesează ce se întâmplă la Barcelona. Urmăresc meciurile rar, când joacă prietenii mei Ousmane Dembele, Clement Lenglet şi Samuel Umtiti.

Sunt concentrat pe Nice, acesta este cel mai important lucru pentru mine. Astăzi sunt jucătorul lui Nice, nu al Barcelonei. Ce rost are să visez la defensiva Barcelonei când eu joc împotriva lui Rennes sau Nimes?", a declarat Todibo, potrivit Mundo Deportivo.

Pentru Barcelona, Todibo a avut 5 apariţii şi este jucătorul catalanilor din 2019, de când a fost achiziţionat pentru suma de 1 milion de euro, de la Touluse.

Jean-Claire Todibo este cotat la 12 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare