Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul propus de Cornel Dinu la naţională nu şi-a mai luat cetăţenia română: "Prea multe hârtii, prea multă birocraţie"

Fotbalistul propus de Cornel Dinu la naţională nu şi-a mai luat cetăţenia română: "Prea multe hârtii, prea multă birocraţie"

Echipa națională

Comentarii

Atacantul lui Gaz Metan, Nicolao Manuel Dumitru Cardoso (29 de ani), unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1, nu a continuat procesul de obţinere al cetăţeniei române.

Cardoso are un sezon bun până în acest moment. Atacantul lui Gaz Metan e al treilea în top-ul golgheterilor din Liga 1, după Dennis Man şi Florin Tănase, ambii cu câte nouă goluri, şi e cel mai important om de la echipa din Mediaş. 

Recent, Cornel Dinu a susţinut că atacantul e o variantă şi pentru naţionala lui Mirel Rădoi, dar Cardoso nu a obţinut cetăţenia română, deşi nu a exclus această variantă: 

„Din păcate, eu nu am cetăţenia română. Am încercat, dar tatăl meu are o problemă cu spatele, nu se poate mişca mult, trebuia să meargă la Bologna pentru hârtii, iar noi locuim la Empoli. Nu ştiu cum se zice corect... Prea multe hârtii, prea multă birocraţie? Da, am încercat să obţin cetăţenia, dar m-am oprit deocamdată din acest motiv”, a explicat Cardoso în Buletinul Informativ al LPF. 

Cardoso a vorbit şi despre echipele la care ar vrea să joace în România: „Asta e o capcană? Ei bine, Steaua, CFR, Dinamo sunt echipe importante în România şi în străinătate”, a mai spus atacantul. 

Cornel Dinu l-a propus pe Dumitru Cardoso la echipa naţională a României

Fostul mare internaţional şi antrenor român l-a propus pe Cardoso la echipa naţională de fotbal a României: ”Să ne aducem aminte, că acum un an de zile, ne gândeam că este o soluţie pentru echipa naţională. Cardoso mi se pare un jucător complet, de calitate fizică, un fotbalist de atac, cu multe calităţi. Are dribling, şut, calitate fizică, simţ tactic. Se vede că între raţiune şi execuţie există o legătură. O combinaţie interesantă între Dumitru, mare Sfânt, şi Cardoso, probabil după tată. Dacă tot ne gândim la jucători naturalizaţi, nu ştiu exact care e situaţia lui, dar dacă are şi cetăţenie, cred că merită luat în calcul şi Mitică Cardoso” a declarat Cornel Dinu, la Minutul 91, de la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dumitru cardosofcsbechipa nationalacornel dinu 

viewscnt
Articole similare