Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul nu se joacă pentru suporteri! Declaraţie controversată a lui Jurgen Klopp

Fotbalul nu se joacă pentru suporteri! Declaraţie controversată a lui Jurgen Klopp

Premier League

Comentarii

Liverpool are una dintre cele mai frumoase galerii din Premier League şi Jurgen Klopp are o relaţie specială cu fanii "cormoranilor", însă tehnicianul lui Liverpool susţine că fotbalul nu se joacă pentru suporteri.

"Toţi am început să jucăm fotbal fără spectatori, aşa că nu iubim acest sport pentru atmosfera de pe stadioane. Va trebui să jucăm cu porţile închise pentru câteva luni, dar asta nu înseamnă că fotbalul nu rămâne acelaşi sport minunat", a declarat Jurgen Klopp, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Antrenorul lui Liverpool a vrut să dea de înţeles că trebuie reluat şi campionatul englez, după modelul din Bundesliga, fără spectatori. Liverpool mai are nevoie de doar două victorii pentru a lua titlul în Anglia, primul din istorie din era Premier League. 

"Sper ca această reluare a competiţiilor în Germania va funcţiona şi că, la un moment dat, vom putea relua meciurile şi în Anglia. Suntem pregătiţi, nu trebuie să fim la nivel maxim, ci la unul acceptabil, aşa cum se va întâmpla cu toate celelalte echipe din competiţie. Indiferent de momentul în care se va relua campionatul, vom fi cu toţii la acelaşi nivel şi vom avea cu toţii acelaşi timp la dispoziţie să ajungem în formă maximă", a mai spus Klopp. 

Afla mai multe despre: klopp 

viewscnt
Articole similare