Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | A calificat-o pe CFR de unul singur, dar nu a scăpat de ironii. Ce a putut să posteze Damjan Djokovic despre Omrani, după meciul cu Astana

FOTO | A calificat-o pe CFR de unul singur, dar nu a scăpat de ironii. Ce a putut să posteze Damjan Djokovic despre Omrani, după meciul cu Astanagalerie foto

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Damjan Djokovic, l-a ironizat pe atacantul Billel Omrani, deşi francezul a reuşit un hat-trick în meciul cu Astana.

Croatul a publicat o fotografie în care apare îmbătrânit cu ajutorul unui filtru al mult îndrăgitei aplicaţii Face App: "Atunci când Omrani înscrie în sfârşit după opt luni", a scris Djokovic pe reţelele de socializare.

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Astana din Kazahstan, în manşa a doua a turului I preliminar. În prima manşă, Astana a câştigat cu 1-0. În faza următoare, CFR Cluj va evolua cu campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

CFR Cluj va întâlni, la 24 iulie, de la ora 21.00, formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare