Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | A insistat şi a ieşit! Ce a făcut Rakitic pentru a-şi cuceri actuala soţie

FOTO | A insistat şi a ieşit! Ce a făcut Rakitic pentru a-şi cuceri actuala soţie galerie foto

Inedit

Comentarii

Ivan Rakitic este în cea mai bună perioadă a carierei sale de fotbalist. A ajuns vicecampion mondial cu naţionala Croaţiei, iar la Barcelona este în continuare jucător de bază. Există însă şi o explicaţie. Mijlocaşul de 30 de ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia sa, Raquel Mauri.

Ivan Rakitic a făcut o schimbare importantă în viaţa sa în 2011. A lăsat Germania pentru a ajunge la Sevilla. Nu credea că transformarea va fi atât de mare. Nu doar în plan fotbalistic ci şi personal. Acolo a întâlnit-o pe viitoarea sa soţie. Raquel Mauri avea pe atunci puţin peste 20 de ani şi lucra ca barmaniţă într-un bar din oraşul anadaluz. Însă croatului nu i-a fost uşor să o cucerească. 

Fata a cedat abia după insistenţe interminabile ale fotbalistului. "A acceptat să ne vedem după ce m-a refuzat de 20 sau chiar 30 de ori" mărturisea fotbalistul. Iar după prima ieşire în oraş cei doi sunt de nedespărţit. Au făcut nunta în 2015 chiar la Sevilla iar între timp Raquel şi Ivan au devenit şi părinţi. Au două fetiţe, Althea şi Adara, care le fac zilele mai frumoase.

Rakitic le-a recunoscut jurnaliştilor de la The Sun că momentul în care a cunoscut-o pe Raquel i-a schimbat cariera. În 2013 a devenit primul căpitan străin al Sevillei după Maradona, în 2015 a cucerit UEFA Champions League cu FC Barcelona iar în această vară a devenit şi vicecampion mondial cu naţionala croată.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rakiticbarcelonafc sevilla 

viewscnt
Articole similare