Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Alexander Zverev se iubeşte cu o tânără de origine română. Cine este Brenda Patea

FOTO | Alexander Zverev se iubeşte cu o tânără de origine română. Cine este Brenda Pateagalerie foto

Diverse

Comentarii

Alexander Zverev (22 de ani) are o nouă iubită după ce în urmă cu câteva luni s-a despărţit de Olga Sharipova. Numărul 7 mondial a reuşit să o cucerească pe Brenda Patea, un model german care are origini româneşti.

Tenismenul german s-a cuplat cu Brenda Patea, un model de 26 de ani care este în plină ascensiune. Cei doi s-au cunoscut la Paris, în timpul turneului de tenis din capitala Franţei şi tânăra l-a însoţit apoi la Turneul Campionilor, care s-a desfăşurat la Londra. Ulterior, au plecat într-o vacanţă în Mexic.

De altfel, Brenda Patea a recunoscut oficial relaţia, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat celor de la RTL. Printre altele, tânăra de 1.83 metri a declarat că a fost bucuroasă că Zverev măsoară 1.98 metri, în condiţiile în care cei mai mulţi băieţi au sub înălţimea ei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Cine este Brenda Patea


În vârstă de 26 de ani, Brenda Patea este model german şi a participat la al 12-lea sezon din ”Next Top Model”, ediţia de Germania. Site-ul usanews.net scrie că tânăra are origini româneşti, însă nu oferă mai multe detalii. Cel mai probabil, părinţii ei au emigrat în Germania înainte ca ea să se nască.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexander zverev 

viewscnt
Articole similare