Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Alibec, uite cum se face! Au cerut control antidoping, iar apoi s-au răzbunat pe uşa de la cabinet! Astra a făcut ravagii la Iaşi

FOTO | Alibec, uite cum se face! Au cerut control antidoping, iar apoi s-au răzbunat pe uşa de la cabinet! Astra a făcut ravagii la Iaşi

CSM Poli Iași

Oficialii celor de la Astra Giurgiu i-au ameninţat pe fotbaliştii de la Poli Iaşi cu controlul antidoping, dar foştii campioni ai României s-au răzgândit pe parcurs. Totuşi, s-au răzbunat după înfrângerea din Copou... fix pe uşa de la antidoping.

Clubul CSM Poli Iaşi a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine din care se poate observa cum uşa cabinetului unde se fac controalele antidoping a fost distrusă... fix de jucătorii Astrei.

Înainte de partidă, giurgiuvenii anunţaseră că îşi doresc ca fotbaliştii lui Flavius Stoican să fie supuşi mai multor controale pentru a se vedea dacă folosesc substanţe interzise.

Şi Alibec s-a răzbunat pe o uşă în acest sezon, dar nu a reuşit să ajungă la nivelul celor de la Astra, astfel că oamenii de la Voluntari n-au fost nevoiţi să intre în reparaţii.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.