Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Andrei Ivan, postare misterioasă pe Facebook, imediat după ce Gigi Becali a anunţat că a făcut o ofertă pentru el

FOTO | Andrei Ivan, postare misterioasă pe Facebook, imediat după ce Gigi Becali a anunţat că a făcut o ofertă pentru elgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Andrei Ivan a avut o postare misterioasă pe reţelele de socializare, chiar după ce Gigi Becali a declarat că a trimis o ofertă de 750.000 de euro să-l transfere de la FK Krasnodar.

Imediat după ce Gigi Becali a declarat că a făcut o ofertă pentru el, Andrei Ivan a postat pe reţelele de socializare o poză în care stă cu spatele, îmbrăcat într-un hanorac negru şi cu dungi oblice pe spate. În dreptul pozei a scris ”Soon (n.r. în curând)” şi a lăsat de înţeles că şi-ar fi găsit deja o echipă.

Andrei Ivan a fost împrumutat în ultimul an de FK Krasnodar la Austria Viena, care avea şi opţiunea pentru un transfer definitv, însă austriecii n-au activat-o, pe motiv că atacantul român are evoluţii inconstante. Ivan a intrat în 38 de meciuri pentru Austria Viena, dar a marcat doar 3 goluri şi a reuşit un assist.

Ivan a fost cumpărat de Krasnodar de la Craiova, în vara lui 2017, când a plătit 3 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare