Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Aşa arată după ce a primit 25 de milioane de euro. Cum a fost surprins Jose Mourinho la plecarea de la Manchester

FOTO | Aşa arată după ce a primit 25 de milioane de euro. Cum a fost surprins Jose Mourinho la plecarea de la Manchester galerie foto

Manchester United

Comentarii

Vestea demiterii lui Jose Mourinho de la Manchester United a fost şocul zilei de marţi. Odată demis de pe "Old Trafford", portughezul urmează să încaseze o sumă colosală, astfel că plecarea pare să nu îl fi deranjat atât de rău, fiind surprins cu un look fresh după aflarea deciziei luată de conducere.

Jose Mourinho a ajuns la primele ore ale dimineţii la baza de pregătire a lui Manchester United cu o barbă de câteva zile, lăsată probabil după înfrângerea cu Liverpool, de duminică. Imediat, portughezul a fost băgat în şedinţă de Ed Woodward, unul dintre conducătorii clubului, care l-a anunţat că nu va mai fi antrenorul echipei. 

Prin această decizie, clubul Manchester United se angajează să îi plătească lui Mourinho clauza de reziliere a contractului, aproximativ 25 de milioane de euro, motiv pentru care tehnicinal nu poate sta prea mult timp supărat. La plecarea din Carrington, acolo unde este sediul sportiv al "diavolilor", Mourinho a apărut cu un look fresh, bărbierit şi cu acelaşi zâmbet arogant pe chip. El a fost surprins pe locurile din spate ale unei maşini, câteva ore mai târziu, vorbind cu unul dintre sfătuitorii săi, Ricardo Formosinho. 

sursă foto: Daily Mail 

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedlookbarbademisie 

viewscnt
Articole similare