Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Atunci când agentul vrea să scoată şi ultimii bani de pe urma ta”. Ce fotografie cu Raiola a publicat Ibrahimovici pe internet

FOTO | ”Atunci când agentul vrea să scoată şi ultimii bani de pe urma ta”. Ce fotografie cu Raiola a publicat Ibrahimovici pe internet
Comentarii

Zlatan Ibrahimovici face din nou senzaţie pe internet, după ce a publicat o fotografie pe conturile sale de socializare. ”Atunci când agentul tău vrea să stoarcă şi ultimii bani de pe urma ta”, a fost mesajul care a însoţit poza încărcată de Ibra.

Imaginea cu Mino Raiola urcat pe spatele lui Zlatan Ibrahimovici a fost una dintre cele mai distribuite poze din zona fotbalului în ultimele ore.

When your agent tries to squeeze every last penny out of you #minoraiola #nr1

Publicată de Zlatan Ibrahimović pe Duminică, 5 August 2018

Peste 73.000 de aprecieri şi aproape 2.000 de distribuiri a strâns Ibrahimovici cu fotografia în care Raiola încerca să ”stoarcă şi ultimii bani”, după cum a scris Zlatan. Mino Raiola este unul dintre cei mai controversaţi impresari din lumea fotbalului şi a fost acuzat că luat comisioane de zeci de milioane de euro pentru mutările lui Pogba şi Ibrahimovici.

De asemenea, Raiola îl impresariază şi pe Donnarumma, portar care a fost pus în mare dificultate acum câteva luni tocmai pentru că agentul a forţat o mutare de la AC Milan la PSG sau Juventus.

Afla mai multe despre: ibrahimovicimino raiola,  

viewscnt
Articole similare