Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Autocarul Viitorului s-a transformat! Ce a apărut pe el în plin proces de fuziune cu Farul Constanţa

FOTO | Autocarul Viitorului s-a transformat! Ce a apărut pe el în plin proces de fuziune cu Farul Constanţagalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Conducătorii Viitorului şi Farului definitivează fuziunea dintre cele două părţi. Schimbări a suferit şi autocarul echipei din Ovidiu, pe care a fost pusă emblema echipei de tradiţie din Constanţa.

Emblema Farului Constanţa, pe autocarul Viitorului

Farul Constanţa revine în Liga 1 după 10 ani: "Pornind de la tradiţia fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul şi a duce această iubire a tuturor suporterilor constănţeni la nivelul pe care cu toţii îl dorim", se arată în comunicatul emis de Viitorul. 

Iar primele schimbări au loc deja. Emblema Farului a fost aplicată pe autocarul Viitorului, pentru a pregăti deplasările din Liga 1, din sezonul următor. 

Conform Playsport, echipa va purta numele FC Viitorul Farul Constanţa în acte, însă va beneficia de sigla „FC Farul Constanţa”, pe care Ciprian Marica o va vinde sau o va ceda cu titlul de „împrumut” lui Gheorghe Hagi.

Foto: Playsport

Gică Hagi, numele uriaş care ar urma să fie antrenorul Farului

Farul Constanţa este echipa de suflet a lui Gică Hagi. Aici s-a format şi aici a debutat la seniori. Ambiţia ”Regelui” fotbalului românesc este să facă din Farul o forţă a Ligii 1.

Tocmai de aceea este gata să revină pe bancă, deşi a declarat în mai multe rânduri că vrea să antreneze o echipă puternică din străinătate. Farul Constanţa ar avea astfel un antrenor care este un nume uriaş în istoria fotbalului mondial.

Afla mai multe despre: autocar viitorulviitorul farul constanta 

viewscnt
Articole similare