Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bouchard a luat o pauză pe o perioadă nedeterminată, dar îşi încântă în continuare fanii cu imagini provocatoare

FOTO | Bouchard a luat o pauză pe o perioadă nedeterminată, dar îşi încântă în continuare fanii cu imagini provocatoaregalerie foto

Tenis

Comentarii

Eugenie Bouchard a anunţat că şi-a luat o pauză ”sănătoasă” pe o perioadă nedeterminată, dar tenismena din Canada n-a renunţat în această perioadă şi la contractele de publicitate.

Bouchard a fost considerată o mare speranţă a tenisului, după ce la 21 de ani reuşea să ajungă în finala Wimbledon, pe care a pierdut-o însă în faţa lui Kvitova. Însă, traseul pe care l-a urmat cariera sa nu a fost cel aşteptat de iubitorii tenisului.

Posesoarea unui fizic atractiv, Bouchard a început să acorde tot mai multă prioritate contractelor de imagine şi tenisul a căzut în plan secund. Dacă în octombrie 2014 era pe locul 5 WTA, acum este abia pe 77. Recent, a anunţat că şi-a luat o pauză pe o perioadă nedeterminată, pentru a se odihni. Totuşi, contractele de publicitate şi şedinţele foto ocupă în continuare un loc important în viaţa sportivei de 25 de ani.

Acum, Bouchard a postat pe contul ei de Instagram imagini de la o şedinţă foto pentru o firmă de lenjerie intimă. Evenimentul a avut loc pe plajele din Miami.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bouchard 

viewscnt
Articole similare