Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cadou special pentru James Milner! Ce ghete speciale a primit fotbalistul lui Liverpool pentru 500 de meciuri jucate în Premier League

FOTO | Cadou special pentru James Milner! Ce ghete speciale a primit fotbalistul lui Liverpool pentru 500 de meciuri jucate în Premier Leaguegalerie foto

Liverpool

Comentarii

James Milner a bifat 500 de partide în carieră în Premier League. Liverpool merge pe terenul lui Brighton, echipa lui Florin Andone, iar mijlocaşul ”cormoranilor” va avea parte de un moment special. Ar putea evolua în ghetele făcute cadou de Nike.

Pentru a sărbători cum se cuvine meciul cu numărul 500 în Premier League, Nike i-a făcut cadou lui Milner o pereche specială de ghete. Chiar dacă le-ar încălţa cu câteva etape întârziere, fotbalistul şi-ar trăi totuşi momentul de glorie.

Ghetele au înscripţionate emblemele celor cinci cluburi unde Milner a strâns jocuri în Premier League. 48 de jocuri la Leeds, 94 de meciuri la Newcastle, 100 de partide la Aston Villa, 147 de partide la Manchester City şi 111 pentru Liverpool.

Evident, este greu de crezut că Milner va purta vreodată ghetele de la Nike într-o partidă oficială. Totuşi, după retragere... :)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: milnerliverpoolghete,  

viewscnt
Articole similare