Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cât timp va sta pe tuşă Aguero, după accidentul grav în care a fost implicat! Cum arată fotbalistul lui City

FOTO | Cât timp va sta pe tuşă Aguero, după accidentul grav în care a fost implicat! Cum arată fotbalistul lui Citygalerie foto

Manchester City

Comentarii

Sergio Aguero a fost aproape de tragedie, după ce taxiul în care se afla a intrat cu viteză mare direct într-un stâlp. Fotbalistul se afla în Amsterdam şi se îndrepta spre aeroport.

Sergio Aguero s-a ales cu o coastă ruptă, iar cei care au ajuns primii la locul accidentului spun că fotbalistul lui Manchester City şi şoferul taxiului au scăpat cu viaţă datorită centurii de siguranţă.

Impactul a fost extrem de dur, iar Aguero şi-a petrecut noaptea la un spital din Amsterdam unde a primit de urgenţă îngrijiri medicale. Atacantul lui City şi-a anunţat fanii, prin mai multe mesaje publicate pe Twitter, că este în afara oricărui pericol şi a publicat şi o fotografie pentru a fi mai convingător.

În urma acestui accident, Aguero va sta pe bară cel puţin patru săptămâni, după cum anunţă medicii lui City, dar dacă recuperarea va fi mai lentă s-ar putea ca jucătorul să rămână în afara terenului chiar şi două luni.

Afla mai multe despre: agueroaccidentarepoza,  

viewscnt
Articole similare