Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United - Arsenal 0-1. A plouat la Manchester cu victoria ”tunarilor”. Titlul în Premier League se joacă până în ultima secundă a sezonului

VIDEO | Manchester United - Arsenal 0-1. A plouat la Manchester cu victoria ”tunarilor”. Titlul în Premier League se joacă până în ultima secundă a sezonului

Premier League

Comentarii

Arsenal îşi continuă lupta cu Manchester City pentru titlul din Premier League, unul pe care îl aşteaptă de 20 de ani.

Arsenal, victorie cu United, pe ploaia din Manchester, şi vrea să o răpună şi pe City în lupta la titlu din Premier League

Arsenal Londra a învins-o duminică, 12 mai, în deplasare, pe Manchester United, scor 1-0, în etapa a 37-a din Premier League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În meciul de pe Old Trafford, Kai Havertz a pasat în minutul 21 şi Leandro Trossard a înscris pentru oaspeţi, deschizând scorul. Manchester nu a putut înscrie, iar Arsenal a ştiut să îşi apere avantajul minim. Finalul meciului s-a disputat pe o ploaie torenţială, iar victoria revenit lui Arsenal, scor 1-0.

Victoria reuşită pe terenul celor de la Manchester United a fost cea cu numărul 27 pentru Arsenal în acest sezon din campionatul Angliei, record absolut pentru clubul londonez în istoria Premier League.

Înfrângerea o ţine pe Manchester United departe de locurile europene, echipa lui ten Hag fiind pe locul 8, cu 54 de puncte.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Arsenal continuă lupta pentru titlu cu Manchester City, trecând pe primul loc al clasamentului, cu 86 de puncte. Echipa lui Arteta are însă un meci mai mult decât City, care se află pe locul al doilea, cu 85 de puncte.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalmanchester united 

viewscnt
Articole similare