Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cea mai provocatoare poză a Shakirei. Soţia lui Pique ”a încins” internetul: ”Kim Kardashian e invidioasă!”

FOTO | Cea mai provocatoare poză a Shakirei. Soţia lui Pique ”a încins” internetul: ”Kim Kardashian e invidioasă!”galerie foto

Diverse

Comentarii

Chiar dacă vara este încă destul de departe, temperaturile din Spania au început să crească vizibil. Celebra cântăreaţă din Columbia, Shakira, soţia internaţionalului spaniol Gerard Pique a încins internetul printr-o poză cât se poate de atrăgătoare.

Shakira a intrat rapid în circuitul influencerilor din Spania. După ce a devenit soţia lui Gerard Pique, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti spanioli din lume, columbianca a devenit una dintre preferatele presei spaniole.

Perechea lui Gerard Pique este una dintre cele mai căutate vedete pe internet în Spania, iar cele mai recente poze ale sale arată şi de ce.

O poză în care Shakira apare în mijlocul mării, într-o pereche de bikini la modă, făcuţi cunoscuţi de Kim Kardashian, Kendall Jenner s-au Jennifer Lopez a devenit rapid virală. Iar fanii cântăreţei columbience s-au întrecut în laude: ”Kim are de ce să fie invidioasă” a scris unul dintre ei pe Instagram. Vezi mai sus o galerie foto cu Shakira, soţia lui Gerard Pique. Ea este urmărită pe Instagram de peste 56 de milioane de fani. În cea mai recentă poză a sa, columbianca îl are alături chiar pe soţul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Car wash cuddles! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: shakirapique 

viewscnt
Articole similare