Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Constantin Budescu a plecat spre Arabia Saudită, unde va semna cu Damac! Prima reacţie a fotbalistului dorit şi de Gigi Becali la FCSB: "A fost o situaţie delicată!"

FOTO | Constantin Budescu a plecat spre Arabia Saudită, unde va semna cu Damac! Prima reacţie a fotbalistului dorit şi de Gigi Becali la FCSB: "A fost o situaţie delicată!"

Stranieri

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) a plecat spre Arabia Suadită, miercuri, unde va semna cu noua sa echipă, Damac. Fotbalistul a fost surprins la aeroport.

Alături de soţia sa, Constantin Budescu a plecat, miercuri, spre Arabia Suadită, unde va semna cu Damac FC, ultima clasată din campionatul din Golf. Budescu va juca la Damac pentru un an şi jumătate, iar până atunci se va umple de bani. Fostul decar al Astrei va încasa nu mai puţin de 600.000 de euro pe sezon pentru o nouă experienţă în zona arabă.

Budescu a mai jucat în Golf, la Al Shabab, unde a fost cumpărat de la FCSB, în schimbul a două milioane de euro.

„A fost o decizie grea, dar nu avem ce face. Colegii m-au invitat să merg cu ei la Timişoara, dar asta e. E o situaţie delicată. Sper să-şi rezolve şi Astra problemele. Am contract pe un an şi jumătate, vom vedea ce va fi după aceea. Mă bucur că sunt apreciat în zona arabă şi sper să fac o figură frumoasă.



Nu ştiu de vreo problemă cu vreun impresar, avocatul ştie asta. Ies unii pe la televizor şi vor bani, e treaba lor. Mă bucur că reuşesc să le fac un pic de publicitate. Am semnat o mie de foi, acum mă duc spre avion. Pot să joc direct după ce fac viza medicală. Acolo nu se stă în carantină. Dinamo – FCSB e un derby, va fi un meci frumos, dar nu-l voi putea vedea pentru că voi fi pe drum”
, a declarat Budescu în momentul plecării din România.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com
  • 18 meciuri, opt goluri şi 9 pase decisive are Constantin Budescu în sezonul 2020 – 2021

Afla mai multe despre: constantin budescudamacplecare 

viewscnt
Articole similare