Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cristiano Ronaldo s-a antrenat cu Manchester United! Primele imagini alături de Ole Gunnar Solskjaer

FOTO | Cristiano Ronaldo s-a antrenat cu Manchester United! Primele imagini alături de Ole Gunnar Solskjaer
Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a antrenat pentru prima dată alături de Manchester United, după transferul de la Juventus.

Lusitanul ar putea să debuteze sâmbătă, contra celor de la Newcastle. Întoarcerea lui Ronaldo poate fi chiar pe Old Trafford, iar United a postat mai multe fotografii cu starul portughez, din cantonamentul echipei, în timp ce vorbea cu actualul lui antrenor şi fostul său coechipier, Ole Gunnar Solskjaer. 

Câţi bani a încasat Manchester United în primele 12 ore din vânzările tricourilor lui Cristiano Ronaldo

Super starul portughez a adus în primele 12 ore de la anunţul că va purta tricoul cu numărul 7 din partea clubului, nu mai puţin de 38 de milioane de euro, anunţă presa internaţională.

”Şi-a plătit transferul de la Juventus. O legendă! Putem spune că şi-a autofinanţat revenirea la Manchester United” confirmă şi jurnalistul spaniol, Albert Molinari.

Potrivit presei din Anglia, chiar şi sâmbătă, la magazinul de la Old Trafford erau cozi impresionante pentru achiziţionarea tricoului super starului lusitan.â

Manchester United a anunţat recent că după revenirea sa pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 7. Era numărul cu care începuse sezonul, Edinson Cavani, care a renunţat la acest tricou, iar cu acordul Ligii Engleze, United a reuşit să i-l ”transfere” lui Cristiano Ronaldo.

Până şi Regina Angliei a făcut un gest fără precedent

Potrivit cotidianului AS, chiar şi Regina Elisabeta a II-a a Angliei i-a solicitat tricoul super starului portughez. Ba chiar, ar fi vrut unul cu autograf, într-un gest fără precedent în istoria Casei Regale Britanice. 

Potrivit presei engleze, un bilet la primul meci în care Cristiano Ronaldo va juca pe Old Trafford, sâmbătă, 11 septembrie, a ajuns să coste 815 euro!

viewscnt
Articole similare