Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Cum arată şi ce face acum Moran Atias, prima iubită pe care Adi Mutu a avut-o după ce s-a transferat la Chelsea. O mai recunoşti?

FOTO | Cum arată şi ce face acum Moran Atias, prima iubită pe care Adi Mutu a avut-o după ce s-a transferat la Chelsea. O mai recunoşti?galerie foto

Diverse

Comentarii

Moran Atias, prima iubită pe care Adrian Mutu a avut-o după ce a divorţat de Alexandra Dinu, a ajuns la 38 de ani şi îşi vede în continuare de cariera de actriţă.

Imediat după ce s-a transferat la Chelsea, în vara lui 2003, viaţa lui Adrian Mutu s-a dat peste cap. Printre altele, ”Briliantul” a divorţat atunci de Alexandra Dinu, prima lui soţie şi viaţa sa a devenit tot mai tumultoasă. Mutu n-a suferit prea mult şi s-a cuplat cu Moran Atias, actriţă şi model care a fost Miss Israel şi care atunci avea 22 de ani. Relaţia lor a durat însă doar câteva luni.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Cine este Moran Atias, prima iubită pe care Mutu a avut-o după transferul la Chelsea

Născută în Haifa, Israel, Moran Atias este actriţă, model şi fostă Miss în ţara natală. La 15 ani a avut prima sa apariţie la TV, în cadrul emisiunii Out of Focus, la o televiziune din Israel. Interesant este că ea a vrut în primă fază să e înroleze în armată, însă la 17 ani a fost diagnosticată cu meningită şi n-a putut putut ajunge la examene. 
A început ulterior cariera de model, mai întâi în Germania, apoi în Italia, unde a defilat pentru Roberto Cavalli, appo pentru Dolce&Gabbana. După ce şi-a făcut un nume ca model, a început să facă paşi înspre actorie şi a prins mai multe roluri în filme italiene, israeliene, engleze şi chiar spaniole. În 2008, a ajuns în SUA; unde a jucat în seria Crash. Şi-a făcut un nume tot mai cunoscut şi în industria filmului şi a prins tot mai multe roluri. Ultima oară a avut un rol în serialul The Village, produs în 2019 de NBC.

Ce face acum şi cum arată Moran Atias, fosta iubită a lui Adi Mutu

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Frumoasa israeliancă va împlini 39 de ani pe 9 aprilie şi este în continuare o femeie cu trăsături foarte apreciate. A lăsat în plan secund cariera de model şi în prezent se concentrează pe cea de actriţă. În 2017 a primit şi cetăţenie în SUA, unde a locuit o perioadă şi unde are cele mai multe proiecte. Este în continuare necăsătorită. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe