Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată tricourile Farului după ce s-a făcut fuziunea cu Viitorul! Gheorghe Hagi a condus primul antrenament al constănţenilor

FOTO | Cum arată tricourile Farului după ce s-a făcut fuziunea cu Viitorul! Gheorghe Hagi a condus primul antrenament al constănţenilor

Superliga

Comentarii

Managerul tehnic al constănţenilor, Gheorghe Hagi, a condus marţi, primul antrenament al Farului Constanţa, după fuziunea cu Viitorul Constanţa.

Farul Constanţa este echipa de suflet a lui Gică Hagi. Aici s-a format şi aici a debutat la seniori. Ambiţia ”Regelui” fotbalului românesc este să facă din Farul o forţă a Ligii 1.Tocmai din acest motiv, Hagi va fi antrenorul Farului Constanţa. Marele fost jucător revine pe banca tehnică după un an de pauză.

Pentru moment, tricourile de la Viitorul au rămas la echipă, dar au sigla Farului Constanţa pe ele. Cel mai probabil, o modificare va fi făcută în perioadă următoare. Fostul decar al României are planuri mari cu echipa în Liga 1 şi îşi doreşte să facă performanţă la clubul unde a debutat în fotbalul profesionist. 

 

Mă oblig să fac asta!

"Am crescut şi eu la Farul, este echipa care m-a format şi acest brand trebuie să îl ducem înainte. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraş, un judeţ, Dobrogea toată. Suntem obligaţi să facem un fotbal foarte bun, o singură strategie, să devin cel mai bun.

Să fim conştienţi că trebuie să facem o echipă mare, care să joace un fotbal foarte bun, adică să atace şi după aceea să se apere. Campionii crează campioni, aşa că mă oblig să încerc să duc standardul de performanţă la nivelul cel mai mare", a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagiantrenor 

viewscnt
Articole similare