Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cutremur la FRF! Răzvan Burleanu, urmărit penal pentru înşelăciune şi delapidare! Documentul care dovedeşte acuzaţia: "Actul va fi trimis la FIFA şi UEFA!"

FOTO | Cutremur la FRF! Răzvan Burleanu, urmărit penal pentru înşelăciune şi delapidare! Documentul care dovedeşte acuzaţia: "Actul va fi trimis la FIFA şi UEFA!"galerie foto

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, întâmpină probleme cu legea.

Şeful FRF este unul dintre personajele contestate din fotbalul românesc. După ce Gigi Becali l-a acuzat că influenţează arbitrajul şi a spus că pe viitor se gândeşte să nu îi mai lase pe jucătorii de la FCSB la echipa naţională, Burleanu se confruntă cu o nouă problemă.

Tudor Iacov, preşedintele clubului Progresul Bucureşti, a susţinut că lui Răzvan Burleanu îi poate fi blocată calea catre Consiliul FIFA, deoarece ar avea probleme cu legea.

"În consiliul FIFA nu va rămâne niciodată, pentru că încalcă reguamentul FIFA şi UEFA. Dacă eşti sub urmărire penală nu ai cum să ajungi acolo, eu am o hârtie de la DNA în care mi se spune foarte clar că urmărirea penală continuă şi actul va fi trimis la FIFA şi UEFA.

E vorba despre pentru infracţiunile de înşelăciune şi delapidare de fonduri, deschisă împotriva lui Răzvan Burleanu şi a Comitetului Executiv din FRF", a spus Tudor Iacov pentru Realitatea Sportivă.

Documentul care dovedeşte declaraţia lui Tudor Iacov:



 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tudor iacovfrfburleanuacuzatii 

viewscnt
Articole similare